Search

Review kit produse Herbalife Skin

by - luni, aprilie 27, 2015


Ingrijirea tenului a fost, este si va fi mereu una din prioritatile mele. Un ten frumos, e un ten sanatos. Mereu mi-a placut sa imi rasfat tenul si sa ii ofer tot ce are nevoie pentru a arata bine. 
In acest articol doresc sa va vorbesc despre produsele Herbalife Skin pe care le folosesc de ceva timp. Produsele sunt mini-size iar rezultatele lor sunt demonstrate prin teste clinice si vizibile in doar 7 zile. Acest kit e o idee foarte buna, va puteti da seama usor daca produsele vi se potrivesc si daca doriti apoi sa le cumparati full size. In plus sunt foarte spornice. Le folosesc de aproape 3 saptamani si inca mai am putin. 

Produsele vin ambalate foarte frumos iar in interior ne intampina 5 produse : 

* Click pe numele fiecarui produs pentru a citi informatiile producatorului despre produse


Ambalajele produselor imi plac foarte mult, arata light :). Au un miros delicat, care nu se simte aproape deloc si nu deranjeaza. Produsele Herbalife Skin contin o formula unica vitamina B3, vitaminele C si E cu proprietati reparatoare si antioxidante. Nu contin parabeni adaugati sau sulfati.


Gelul de curatare calmant pe baza de Aloe, e un produs foarte bun, e spornic iar cantitatea de 50 de ml pentru un produs mini-size e chiar buna. Este un gel transparent, are un miros delicat de Aloe si in contact cu apa se transforma intr-o spuma fina care curata in profunzime tenul. Acest lucru se simte si se vede. Nu lasa senzatia de "piele care strange". Am folosit produsul si dimineata si seara pentru a-mi spala tenul si ma declar incantata de felul in care revigoreaza pielea si ii confera stralucire. Curata tenul in profunzime de sebumul acumulat peste noapte, sau de urmele de machiaj ramase dupa demachiare. Nu mi-a provocat cosuri sau puncte negre, semn ca intr-adevar curata tenul in profunzime. 


Crema hidratanta pentru ingrijire zilnica e destinata utilizarii zilnice si de cand o am o folosesc in fiecare dimineata inainte sa ma machiez. Primul aspect pe care il analizez prima data la o crema de fata, in special de zi, e textura. Pentru ca am un ten mixt spre gras mai ales in sezonul cald, mereu folosesc crema cu texturi usoare care sa patrunda rapid in piele. 
Crema de zi Herbalife Skin are o textura extrem de usoara, care se absorbe rapid in piele si nu lasa nici o pelicula la nivelul pielii. Este foarte fina la atingere, lasa tenul catifelat si e potrivita ca si baza de machiaj. Eu alta baza de machiaj nu folosesc si ma bazez doar pe crema de fata, deci daca se comporta bine sub fondul de ten, are un punct forte din punctul meu de vedere.
Pe langa textura placuta si eficienta ca baza de machiaj, crema de zi Herbalife Skin hidrateaza tenul in profunzime si ii confera un aspect placut, sanatos. Este o crema foarte buna, intruneste toate pretentiile mele de la un astfel de produs si o recomand cu drag.

Crema regeneratoare de noapte are o consistenta asemanatoare cu cea de zi, doar ca e putin mai consistenta, insa si aceasta se absoarbe rapid in piele si nu provoaca disconfort. Hidrateaza foarte bine pielea pe timpul noptii, astfel ca dimineata pielea arata mai neteda si mai sanatoasa. Folosita pe termen mai lung imbunatateste aspectul tenului, conferindu-i un aspect sanatos, luminos. Liniile fine nu mai sunt atat de evidente iar pielea este mult mai nedeta.


Mostrele de crema si de gel pentru ochi mi-au ajuns cam pentru 4 aplicari fiecare.
Crema pentru ochi are o textura fina, hidrateaza foarte bine pielea de sub ochi si netezeste liniile fine. Este o crema foarte buna, mi-a placut inca de la primele utilizari. Pe termen lung cred ca are efecte foarte benefice asupra pielii.

Gelul pentru ochi este de asemenea foarte hidratant. Ma cam feresc de geluri pentru ca majoritatea pe care le-am folosit lasau o pelicula lipicioasa la nivelul pielii. Insa nu a fost cazul produsului de fata. Nu hidrateaza la fel de bine ca si crema, insa are un efect revitalizant si e ideal pentru zilele in care sunteti obosite iar pielea din jurul ochilor e terna si lipsita de stralucire. Ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi si diminueaza cearcanele. Nu am mari probleme mari in acest sens, insa am observat ca atunci cand eram obosita si foloseam gelul, pielea arata mai bine, parea ca am dormit cateva ore bune, desi nu a fost asa.

Am folosit cele 2 produse pentru ochi in functie de nevoile pielii si ma declar foarte multumita.

Dupa cum am spus si la inceputul articolului astfel de kit-uri de produse mi se par foarte practice si m-as bucura daca as gasi astfel de seturi la mai multe branduri. E o modalitate buna sa ne dam seama daca produsele ni se potrivesc. In plus in cantitati suficient de mari cat sa ne facem o parere asupra produsului si asupra reactiei pe care o are pe ten. Puteti comanda kitul prezentat in acest articol de aici la pretul de 107 lei. Mi se pare un pret decent pentru 3 produse si 4 mostre, mai ales ca sunt si spornice dupa cum am mentionat anterior.

Sunt foarte curioasa daca voi ati incercat vreun produs Herbalife Skin, sau daca va tenteaza :)
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments