Search

Review sampon uscat Balea

by - joi, ianuarie 22, 2015

Va spuneam acum ceva timp pe facebook ca in sfarsit am pus mana pe un sampon uscat. Nici nu stiu de cand imi doresc unul si nu gasesc. Initial l-as fi vrut pe cel de la Batiste, dar nu l-am gasit niciunde. Inainte de sarbatori am mers la ceva cumparaturi si am dat si o raita rapida prin DM, magazin pe care il gasesc doar intr-un oras apropiat. De obicei imi cumpar mai multe o data pentru ca ajung rar, dar de data asta eram pornita pe un sampon uscat. L-am vazut, l-am luat si am plecat. Nici sa studiez alte produse nu am avut timp :)).

Eram foarte curioasa cum sunt sampoanele uscate pentru ca sunt extrem de laudate. Iar parul meu se ingrasa repede la radacini si fiind des si lung, spalatul dureaza mult si ma gandeam ca un sampon uscat ar fi o varianta buna in momentele in care imi doresc parul fresh si sunt pe fuga. Oricum ar fi daca am timp sa ma spal pe cap, o fac. Consider ca nimic nu lasa parul mai curat decat apa si samponul. Cel uscat e doar asa in situatii extrem de grave.


A costat in jur de 11 lei parca si are 200 ml. De asemenea are un miros placut si reuseste sa estompeze mirosurile neplacute din par. Din punctul meu de vedere nu e foarte spornic pentru ca am parul lung si foarte des. L-am folosit de 3-4 ori si am consumat jumatate din el.

Am urmat instructiunile si l-am pulverizat de la 20 cm. Insa neaparat trebuie pulverizat langa o fereastra sau intr-o camera in care sa deschideti geamul. Pentru ca o sa va sufocati. Prima data cand l-am folosit eram in baie, am inchis ochii si am inceput sa il folosesc. Cand am deschis ochii era ceata in jurul meu si am inceput sa ma inec :))). Daca il pulverizati de aproape, parul va deveni alb si doar samponul va mai salveaza.

In privinta eficientei va spun sincer ca nu ma declar foarte multumita. Intr-adevar absoarbe sebumul de la radacina, dar nu cum m-as fi asteptat eu. In plus in cazul meu la 3-4 ore dupa utilizare dispare efectul samponului uscat si iar am scalpul uleios. Cred ca depinde si de tipul de par, de cat de mult se ingrasa si de alti factori. Cert e ca in cazul meu nu functioneaza cum mi-as dori. O sa incerc si alte produse de acest gen ca sa pot sa fac o diferenta. Poate acesta nu e bun si exista undeva o varianta care poate mi s-ar potrivi.

O sa continui sa il folosesc in situatii de urgenta. In rest cum am spus mai sus apa si samponul sunt sfante :).

Sunt curioasa daca voi l-ati incercat si daca v-a placut :).
Alte sampoane ati incercat? Aveti recomandari pentru mine?
Va astept cu drag parerile :)

You May Also Like

1 Comments

  1. Încearcă să dai de varianta Trend It Up a șamponului uscat Balea, e mult mai bună http://ale-ella.blogspot.ro/2015/09/review-samponul-uscat-balea-trend-it-up.html . Iar șampoanele Batiste se găsesc și în farmaciile Sensible, dar la un preț astronomic.

    RăspundețiȘtergere