Search

Review - La Roche Posay Rosaliac Ar Intense

by - miercuri, mai 14, 2014

De-a lungul timpului tenul meu s-a confruntat cu diverse probleme : de la cosuri, la roseata, la exces la sebum, pori dilatati etc. Insa in timp am invatat sa actionez asupra problemelor, gasind produse potrivite pentru fiecare problema. Bineinteles cercetarile continua, in special pentru ca mereu sunt tentata de noi si noi produse cu exceptia catorva care nu lipsesc niciodata din rutina mea de ingrijire.
In zona obrajilor mai mereu m-am confruntat cu roseata deloc estetica, care a fost estompata uneori cu ajutorul diverselor produse, insa din pacate doar pe moment. Insa de mai bine de o luna, folosesc cu strictete un produse La Roche Posay si anume Rosaliac Ar Intense. Asadar in acest articol o sa va scriu despre actiunea acestui produs, urmand ca la sfarsitul articolului sa va arat si pozele inainte si dupa ca sa vedeti efectele asupra tenului.
Informatii despre produs : 
Serul este destinat persoanelor cu ten sensibil predispus la cuperoza sau roseata intensiva.
Rosaliac Ar Intense este un concentrat intensiv care combina 3 ingrediente active pentru a reduce roseata direct de la sursa si previne reaparitia acesteia.
Inovatie Ambofenol : un extract natural puternic, bogat in polifenoli ce reduce marimea vaselor de sange  si intareste peretii acesteia.
Neurosensina : un ingredient activ calmant ce previne aparitia rosetii
Apa termala La Roche Posay : anti-iritanta si decongestionata 
Nu contine conservanti, parabeni, parfum, alcool, coloranti si lanolina.
Mod de folosire : se aplica dimineata si seara pe zonele cu roseata

Produsul vine intr-un ambalaj ermetic cu pompita, ceea ce il face sa fie igienic pentru ca nu trebuie sa imi bag degetele in produs si economic pentru ca pot doza cantitatea exacta cu ajutorul pompitei. 
Are o consistenta usoara si fina, asemanatoare unui gel. E nevoie de o cantitate foarte mica pentru a acoperi zonele cu probleme. Intra putin mai greu in piele daca utilizati o cantitate mai mare.
Dupa aplicare lasa o senzatie de ten ud....o senzatie racoritoare. 


Am fost inspirata si am facut poza chiar inainte cu o zi de a-l folosi pentru ca pot observa mai usor efectele pe care le are si am vrut sa vi le prezint si voua. Dupa cum se vede si in prima poza, tenul meu nu sufera de rozacee, insa are tente rosiatice care nu ma incanta deloc. Dupa exact 2 saptamani de la utilizarea produsului am facut o noua poza ca sa observ mai bine evoluarea si dupa cum se vede roseata a devenit un roz deschis, urmand ca dupa o luna sa dispara complet si tenul sa fie mai uniform.
Zona obrajilor e singura zona in care m-am confruntat cu roseata, insa Rosaliac Ar Intense s-a dovedit a fi un produs foarte eficient. Dupa perioada de o luna, am luat o pauza de aproape 2 saptamani ca sa vad daca roseata revine, insa nu si-a mai facut aparitia iar tenul arata exact ca in ultima poza.
Este un produs spornic pe care l-am folosit in fiecare zi si am consumat aproximativ jumatate din el. 

Are o cantitate de 40 ml si costa aproximativ 90 lei.


Sunt foarte incantata de eficacitatea produsului si vi-l recomand cu incredere daca aveti probleme cu roseata.

E primul produs La Roche Posay pe care l-am incercat pana acum si pentru ca s-a dovedit a fi atat de eficient imi doresc sa incerc cat mai multe produse. Am citit de asemenea cate ceva despre Toleriane Teint Fluid si as fi foarte curioasa de el :). Daca l-ati incercat va invit sa imi spuneti parerea despre el....s-ar putea sa fie urmatorul pe lista de cumparaturi :).

Voi ati folosit produse La Roche Posay? Care v-au incantat cel mai mult?
Va invit sa urmariti si pagina de facebook La Roche Posay pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele :)

You May Also Like

0 Comments