Search

Inovatii Max Factor - mascara & eyeliner ( Review )

by - luni, februarie 24, 2014

Pentru astazi v-am pregatit un review cuprinzator pentru cele 2 noutati lansate de Max Factor din gama Excess Volume. Aceste 2 produse m-au indemnat sa ma cert cu alte produse de genul si uite asa pe restul le-am abandonat. Pentru ca da...noua gama m-a cucerit si o sa va spun si de ce iar la finalul articolului urmeaza sa va si demonstrez :)

O sa incep cu mascara Excess Volume Extreme Impact :
Inainte de a va spune parerea mea despre acest rimel o sa va fac o scurta descriere a lui ca sa va dati seama de ce e atat de special.
Este un rimel cu 2 capete :
-primul capat (baza)are o formula bazata pe ceara, pigmenti de culoare inchisa si sfere pentru volum. Confera o finisare superioara si extra-volum de mare impact. De asemenea peria este menita sa asigure volumul maxim
- al doilea capat (top coat) este un lac negru intens pentru finisare, care are o formula mai subtire decat baza pentru volum. Datorita micro-texturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acopera genele de la radacina pana la varf, conferind un finish de negru-intens si stralucitor. Formula este pe baza de ulei si contribuie la ingrosarea genelor si la rezistenta lor indelungata.
Inspirati din procesul de productie al produselor de lux pentru piele, oamenii de stiinta de la Max Factor au descoperit ca secretul volumului cu adevarat extraordinar este lacuirea - exact ca in cazul pielii. Pielea lacuita este creata prin acoperirea bucatii de piele tabacita cu o solutie acrilica. Pe masura ce acrilul se usuca, negrul devine din ce in ce mai intens iar suprafata devine mai fina, mai rezistenta si mult mai flexibila, prezentand o finisare intensa.
Acelasi lucru este valabil si in cazul mascara - aplicarea lacului negru desupra unei formule pentru volum inferioare nu ar face decat eventual sa reduca, in loc sa amplifice efectul de volum, intrucat lacul ar putea de fapt sublinia imperfectiunile formulei. De aceea este foarte important ca baza pentru volum sa fie de foarte buna calitatea, deoarece ea creaza fundatia pe care lacul urmeaza sa construiasca senzationalul : volum, finisare, intensitate si rezistenta.

Din punctul meu de vedere acest rimel este unul extraordinar de bun care isi face treaba exact asa cum promite. M-a facut sa renunt la rimelurile care le foloseam in mod obisnuit, pentru ca asa cum am scris si mai sus acesta m-a cucerit. Confera un volum extraordinar genelor, nu le incarca deloc iar efectul e nemaipomenit.
Mai jos o sa vedeti si pozele demonstrative.

Insa nu inainte de a va prezenta si creionul din aceasi gama : 

Creionul Max Factor Excess Intensity este de asemenea un produs extrem de bun care m-a surprins la maxim. Este un negru intens si este foarte moale. Il puteti intinde cu ajutorul unei pensule deoarece e usor de lucrat cu el fiind moale. Insa de cele mai multe ori am preferat sa il folosescin locul tusului de ochi, deoarece e si foarte rezistent.

Iar acum pozele demonstrative : 


Sunt foarte multumita de aceste 2 produse si sunt foarte bine primite in colectia mea de make-up, devenind rapid preferatele mele.
Ambele produse sunt foarte rezistente si e nevoie de demachiant waterproof pentru a le indeparta, deoarece cel simplu nu face fata prea bine.
Ii felicit pe cei de la Max Factor pentru ambele produse...au facut o treaba excelenta si din partea mea au nota 10.
2 produse bune care intr-adevar merita investita.
Mascara costa aproximativ 60 lei iar creionul aproximativ 50 lei

Le-ati incercat? Daca nu le-ati da o sansa?

You May Also Like

0 Comments