Search

Lenjeria de pat si starea de spirit...

by - sâmbătă, decembrie 21, 2013

Lenjeria de pat o consider la fel de importanta ca lenjeria intima de exemplu. De ce? Pentru ca e ceva intim si constient sau inconstient ne alegem lenjeria de pat in functie de starea de spirit :). Iar alegerea unei lenjerii de pat, nu e mereu una usoara. Materialul trebuie sa fie unul potrivit care sa ne rasfete pielea si sa ne faca sa ne simtim confortabil.

Daca analizam lenjeria de pat a cuiva putem afla o mica parte din personalitatea fiecaruia. Lenjeria de pat colorata reprezinta o persoana activa, dinamica si vesela. Culorile aprinse precum rosu ascund o persoana cu pofta de aventura iar nuantele pastelate sunt reprezentative pentru persoanele romantice. Daca va studiati lenjeria de pat pe care o aveti sau criteriile dupa care o alegeti sunt sigura ca veti realiza ca o parte din personalitatea voastra se ascunde in lenjerie.

Pe langa asta alegem o lenjerie in functie de starea de spirit pe care o avem. De exemplu daca ne dorim sa ne cufundam in pat la un film bun, savurand o ciocolata calda vom alege o lenjerie de bumbac intr-o nuanta linistitoare, pastelata. O alegere buna si pentru serile in care ne cuprinde melancolia si tot ce ne dorim e sa strangem in brate o plapumioara roz :)



Dar daca vom petrece o seara intre fete, cu discutii, pareri si un pahar de vin? Parca e nevoie de ceva putin mai sofisticat si o lenjerie de pat reprezentativa pentru o seara intre fete. Aici putem alege dintr-o gama variata de modele...de la lenjerii colorate pana la lenjerii in culori aprinse.

Ce spuneti de o lenjerie alba cu imprimeu de flori mari rosii? Cred ca e o alegere buna pentru o seara intre fete :)

Sau o lenjerie imbulinata? De ce? Pentru ca inspira o stare jucausa si vesela, trasaturi care nu ar trebui sa lipseasca de la o petrecere in pijamale.


Daca v-ati adunat ca sa savurati un film de dragoste, o lenjerie pastelata este o alegere perfecta, deoarece reflecta liniste si sensibilitate. 

Hmmm...sau te-ai decis sa ii faci o surpriza iubitului tau si vrei sa porti lenjeria intima sexy pe care tocmai ti-ai cumparat-o? Atunci nu lasa lenjeria de pat la voia intamplarii pentru ca joaca un rol important in acest scenariu. Pe langa lumanarele si o muzica ambientala, alege o lenjerie cu imprimeuri romantice.

O lenjerie de pat cu imprimeuri trandafiri poate fi o alege buna....trandafirii simbolizeaza dragostea, nu?

Puteti opta si pentru o lenjerie roz cu imprimeu de trandafiri si inimioare. E alegerea perfecta care sa va gazduiasca seara romantica :)

Daca iubiti pasiunea la un nivel inalt atunci cu siguranta o lenjerie rosu aprins e alegerea perfecta. Rosul inspira sensualitate si pasiune si va completa sentimentele voastre.


Acestea sunt doar cateva recomandari in functie de starea de spirit pe care o avem. Pornind de la simturile si personalitatea noastra putem alege dintr-o gama variata de modele, materiale si imprimeuri. Insa trebuie sa ne asiguram ca lenjeria e de calitate. Iar alegerea unei lenjerii de pat, nu e mereu tocmai floare la ureche....asta in cazul in care nu stiti de unde sa cumparati, insa am sa va ofer eu un secret. Recent am descoperit un magazin de lenjerie de pat, pilote si articole pentru baia iar multitudinea de produse mi-a captat atentia si am analizat fiecare produs. Cele care sunt pe placul inimii mele fac parte din gama de lenjerii de bumbac 100%. Imaginile de mai sus sunt reprezentative pentru preferatele mele.

Insa pe langa gama larga si variata de lenjerii de pat, m-au incantat si prosoapele si halatele de baie, tot din bumbac.



Sunt din bumbac 100%.

Site-ul http://www.dormitor-baie.ro/ va ofera produse calitative la preturi accesibile. Tot ce va ramane de facut e sa va alegeti produsele preferate care sa va reprezinte.

Articolul este scris pentru concursul organizat de dormitor-baie.ro si de Simona, iar premiile sunt foarte ademenitoare.
La randul meu invit si eu 5 bloggerite talentate care sa se inscrie :


Bineinteles la concurs poate participa orice bloggerita talentata :). 

Va pup pe toate si va doresc seri cat mai frumoase cufundate in lenjeria de pat preferata :)

Voi ce preferinte aveti la lenjeria de pat?






You May Also Like

0 Comments