Search

Giveaway - Starter's Kit

by - duminică, martie 24, 2013

V-am promis ca mai am inca o surpriza pentru voi,nu? Ei bine in cele ce urmeaza o sa vedeti despre ce e vorba :)

De data aceasta sponsorul nostru este Zana Margeluta, un site tare simpatic pe care gasiti o multitudine de accesorii minunate pentru crearea bijuteriilor. Comanda minima pe site este de 30 lei iar costul transportul e 9 lei daca optati pentru livrare prin Posta Romana si 19 lei daca optati pentru curier. Daca sunteti din Cluj Napoca transportul este gratuit :)


Sponsorul a ales ca premiu pentru voi un kit pentru incepatori care contine toate produsele necesare pentru a incepe sa creati bijuterii.  Kitul vine intr-o cutiuta de plastic, frumoasa si utila.
Ce ziceti e tentant?
Daca raspunsul e afirmativ va invit sa completati formularul de mai jos pentru a va inscrie la acest giveaway.
Am ales sa folosesc din nou documentul google pentru concursurile cu random, deoarece daca las sa participati prin comentarii ca data trecuta, vor fi din nou multe persoane care nu vor respecta toate cerintele. In cadrul documentului nu puteti finaliza inscrierea pana cand nu indepliniti toate conditiile :)

Cerintele sunt :
1. Urmareste acest blog prin GFC
2. Da like paginii de facebook Brilliant Beauty
3. Da share fotografiei de aici . Linkul de share trebuie sa fie public pentru a putea fi vizualizat si pentru a fi valid la inscriere.

Concursul se termina in data de 10 aprilie iar castigatorul va fi ales cu random.org

Bafta tuturor !!!!

You May Also Like

0 Comments