Search

Dispozitiv medical MATRICIUM

by - duminică, martie 11, 2012

Cu ocazia zile de 8 Martie cei de la Bioderma mi-au facut o surpriza foarte placuta si pe aceasta cale tin sa le multumesc din nou :)
Este vorba despre dispozitivul medical Matricium, care este unic in lume.
Vreau sa va scriu cateva cuvinte despre el , sa vi-l prezint, urmand ca dupa ce il folosesc sa revin cu un review :)
MATRICIUM este un produs care ajuta la regenerarea pielii afectate de leziuni cutante superficiale care nu sangereaza si nu supureaza, prezente ca urmare a unor interventii dermatologice, tratamentelor cu laser, inciziilor si arsurilor de gradul 1.
MATRICIUM contribuie la reinnoirea celulara si ajuta la procesul de regenerare naturala a tesuturilor cutante.
Ciclul normal de viata al unei celule a pielii este de 3 saptamani. Odata cu inaintarea in varsta, ritmul de reinnoire celulara scade, ajungand de la 3 saptamani la 4 si chiar pana la 7 saptamani in functie de varsta.
Pielea isi pierde din fermitate, iar ridurile sunt din ce in ce mai vizibile. Acest proces de incetinire a ritmului de reinnoire celulara incepe abia dupa 20 de ani, insa primele semne vizibile sunt vizibile dupa cativa ani.

Actiunea sa se desfasoara in 4 etape :
  1. Reproduce mediul de viata al celulelor
  2. Pielea isi recapata abilitatile de regenerare
  3. Este regenerata si energizata
  4. Redobandeste fermitatea si tonusul natural
Contine 30 de monodoze 100% sterile de 1 ml. O monodoza este suficienta pentru 2 aplicari.
NU contine coloranti, parfum, conservanti, parabeni, asigurand astfel o toleranta perfecta.


MATRICIUM este inregistrat ca dispozitiv medical, deoarece s-a dovedit actiunea sa la nivelul dermului.
Produsul este considerat un cocktail de sanatate pentru piele  pentru pielea agasata, expusa agresiunilor zilnice ( stres, oboseala cronica, poluare etc. ).
Contine 63 de substante active 100% bio-compatibile, existente in  mod natural in piele, esentiale in regenerarea tesuturilor si celulelor.
UTILIZARE : se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curata, inaintea aplicarii cremei folosite in mod obisnuit.  O monodoza poate fi folosita in maxim 24 de ore de la deschidere. Dupa aceasta perioada produsul isi pierde din proprietati.

Termen de valabilitate : 36 luni
MATRICIUM este disponibil in farmaciile partenere incepand cu data de 1 Martie. Pretul recomandat la raft este de 199 lei.

* Eu am inceput deja testarea acestui produs inca de cand l-am primit. Mai multe detalii despre progres o sa va spun la sfarsit...insa dupa doar 2 zile de utilizare incep sa apara primele semne de fermitate la nivelul pielii, deci cu siguranta rezultatul va fi pe masura asteptarilor:)

Ati investi intr-un astfel de produs? Sunt tare curioasa de reactia voastra dupa ce ati citit prezentarea.


You May Also Like

0 Comments